SKUPINA HSE / Trgovanje in prodaja
450+
partnerjev
Bilateralno ponujamo različne oblike strukturiranih produktov električne energije
19
trgov
Smo eden glavnih trgovcev v jugovzhodni Evropi
24/7
trgovanje
Prisotni smo na vseh glavnih evropskih terminskih in dnevnih borzah ter borzah znotraj dneva

Skupina HSE je največji proizvajalec električne energije v Sloveniji, v vlogi trgovca z električno energijo pa nastopa v devetnajstih evropskih državah. Kot člani smo prisotni na vseh glavnih evropskih terminskih in dnevnih borzah z električno energijo, s porastom proizvodnje iz obnovljivih virov in razvojem pametnih omrežij pa v ospredje prihaja trgovanje znotraj dneva, kjer smo prisotni 24 ur na dan vse dni v tednu. S portfeljem prilagodljivih virov proizvodnje električne energije predstavljamo enega glavnih trgovcev znotraj dneva v jugovzhodni Evropi.

Bilateralno ponujamo različne oblike strukturiranih produktov električne energije, prilagojenih potrebam poslovnega procesa partnerja. Poslovne odnose imamo vzpostavljene z več kot 300 evropskimi partnerji, v Sloveniji pa prodajamo električno energijo največjim dobaviteljem električne energije kot tudi velikim končnim odjemalcem, ki jim kakovostna storitev in konkurenčna cena električne energije veliko pomenita.

Za kakovostne storitve skrbi skupina visoko strokovnih in izkušenih zaposlenih, ki zasledujejo najvišje standardne poslovanja.

Države, v katerih trguje skupina HSE
floater