HSE         MODRA ENERGIJA         MODRI JAN         MODRA GENERACIJA         POZITIVNA ENERGIJA         CENTER ZA DRUŽBENO ODGOVORNOST
Ali doma pazite na porabo električne energije?
Da.
Ne.
Poskušamo po svojih močeh.
Rezultati
Od vse proizvedene energije v skupini HSE je 47 % hidroenergije in 53 % termoenergije.

Več

Zaposlitev

ŠTUDENTSKO DELO

AKTUALNI RAZPISI

HSE d. o. o. je že od ustanovitve dalje gonilna sila razvoja slovenskega elektrogospodarstva, na evropskih trgih pa enakovreden tekmec največjim in najboljšim v svoji panogi. Poleg slovenskega smo namreč aktivni tudi na osemnajstih tujih trgih električne energije. Z razvejano poslovno mrežo skrbimo za količinsko rast in geografsko širitev poslovanja, razvoj in krepitev ugleda družbe in skupine HSE ter celotne Slovenije v Evropi.


Če imate specifična znanja s področja nakupa in prodaje električne energije, vas vabimo da se prijavite na razpis

 

PRODAJALEC MEDBLAGOVNIH POZICIJ (m/ž)

 

in postanite del neprekosljive strokovne, prizadevne in uspešne ekipe Holdinga Slovenske elektrarne.

 

Sodelovali boste pri pripravi predlogov za oblikovanje in uveljavljanje ustreznih strategij in pravil za upravljanje s pozicijami proizvodnega portfelja električne energije HSE, časovno in taktično optimiranje portfelja, pripravljali boste predloge za sklepanje poslov na trgu z električno energijo, emisijami, potrdili o izvoru in drugimi energenti, pripravljali boste ponudbe, poročila o osnovnem analiziranje trgov energentov, izvajanje kalkulacij ter napovedi cen, vodili boste projekte v sklopu osnovnih nalog ter pripravljali ustrezne evidence in izvajali druga dela po nalogu nadrejenih.

 

Smo vam vzbudili zanimanje?

 

Imate 6/2 ali 7. stopnjo izobrazbe tehnične, ekonomske ali druge ustrezne smeri?

 

Pričakujemo tudi aktivno znanje enega tujega jezika, znanje dela na računalniku (napredno znanje Excela) ter zanimanje za trgovanje z energenti.

 

Pa seveda nekatere osebnostne lastnosti, ki se bodo dobro ujele z že uigrano ekipo: sposobnost timskega dela, komunikativnost, kreativnost, natančnost, samoiniciativnost, urejenost in visoko razvite logično-analitične sposobnosti.

 

Delovno razmerje bomo sklenili za nedoločen čas s polnim delovnim časom ter šestmesečnim poskusnim delom, lahko tudi pripravništvo. Kraj opravljanja dela bo na sedežu družbe HSE d.o.o., Koprska ulica 92, Ljubljana.

 

Vlogo z življenjepisom in dokazili nam pošljite do vključno 27.10.2018 na elektronski naslov: zaposlitev@hse.si

 

Zaposlujemo po načelu enakih možnosti in nediskriminatornosti.