HSE         MODRA ENERGIJA         MODRI JAN         MODRA GENERACIJA         POZITIVNA ENERGIJA         CENTER ZA DRUŽBENO ODGOVORNOST
Ali doma pazite na porabo električne energije?
Da.
Ne.
Poskušamo po svojih močeh.
Rezultati
Reka Drava je ena najbolj energetsko izkoriščenih rek na svetu, skoraj 100 %.

Več

Anonimna prijava nepravilnosti v družbah skupine HSE

Če ste seznanjeni s kakšno obliko nepravilnosti, jo prijavite na e-pošto: prijava.ravnanja@hse.si  ali preko spodnjega spletnega obrazca. Vse prijave bomo skrbno proučili in glede na vsebino ustrezno ukrepali. Prijave so zajamčeno anonimne, zato vam ni potrebno napisati vaših osebnih podatkov (razen, če želite, da se na vas tudi osebno obrnemo, potem sporočite tudi svoje kontaktne podatke. V vseh primerih bomo varovali vašo identiteto). V prijavi navedite čim več dejstev oziroma okoliščin posameznega nepravilnega dejanja in priložite dokumentacijo, ki bo pomagala pri dobrem razumevanju nepravilnosti. Prijavo z dokumentacijo lahko pošljete tudi po pošti na naslov: HSE d.o.o., Koprska ulica 92, 1000 Ljubljana, Slovenija z oznako »nepravilnosti«.

Anonimna prijava nepravilnosti v družbah Skupine HSE

Kje (v kateri družbi) je prišlo do suma nepravilnosti*:
Vsebina suma nepravilnosti*:
Kdaj je prišlo do nepravilnosti (lahko časovni okvir)*:
Kdo je kršitelj*:
Dodatne informacije, ki bodo v pomoč HSE-ju*:
Priloge:
Izberite datoteko Počakajte
(Dovoljeni tipi datotek s končnicami: pdf, doc, docx, xls, xlsx, odt, rtf, txt, jpg, gif, png, tif. Največja dovoljena velikost prilog je 10 MB.)
Varnostna koda*:
(Prepišite varnostno kodo.)
(Polja označena z zvezdico * so obvezna.)