Medijsko središče / Sporočila za javnost / 1.018 PISEM ZA DOBRO VILO

1.018 PISEM ZA DOBRO VILO

Ob zaključku leta 2009 se je Holding Slovenske elektrarne (HSE) odločil priskočiti na pomoč otrokom. Akcija z imenom Bodi dober zgled v letu 2010 je med otroci doživela izjemen odziv, saj smo prejeli kar 1.018 pisem. Prejeta pisma je HSE »spremenil« v donacijo v višini 20.100,00 EUR, ki jo bo decembra v sodelovanju z društvom Žogica namenil pomoči potrebnim otrokom.

»S 1.018 prejetimi pismi, ki smo jih spremenili v donacijo, bomo polepšali prihodnost vsaj nekaterim pomoči potrebnim otrokom. Zelo nas veseli odziv otrok, ki so z iskrivimi pismi pomagali sovrstnikom. Zahvaljujemo pa se tudi podjetju AV STUDIO, ki je brezplačno oblikovalo ves potreben marketinški material. Naša skrb za soljudi v okolju, kjer ustvarjamo, se bo nadaljevala tudi v prihodnje.« je ob zaključku akcije povedal generalni direktor HSE Borut Meh.

»Družbi HSE se srčno zahvaljujemo za pomoč in podporo pri našem delu. Mamice in otroci, ki jim bomo skupaj nudili varen in miren dom so vam neizmerno hvaležni. Po vsem hudem, kar so preživeli, si zaslužijo mirno in varno prihodnost. Sadovi dobrodelne akcije Bodi dober zgled v letu 2010 bodo odlična popotnica za nov začetek nemočnim otrokom, ki so bili prevečkrat žrtve nasilja.« je ob zaključku akcije povedal predsednik društva Žogica Damjan Tavčar.

Dodatne informacije:

Služba komuniciranja HSE
Majna Šilih, Asistentka Službe komuniciranja
T: 01 47 04 187
E: majna.silih@hse.si

floater