HSE         MODRA ENERGIJA         MODRI JAN         MODRA GENERACIJA         POZITIVNA ENERGIJA         CENTER ZA DRUŽBENO ODGOVORNOST

HSE BH Energetsko preduzeće d.o.o. Sarajevo

Pokaži na zemljevidu

Družba HSE BH Energetsko preduzeće d.o.o. Sarajevo je ustanovljena leta 2010 s sedežem v Sarajevu kot hčerinska družba v 100 odstotni lasti Holdinga Slovenske elektrarne d.o.o. s sedežem v Sloveniji. Zakonodaja BiH namreč zahteva, da je za pridobitev licenc (FERK in DERK) za trgovanje z električno energijo na področju BiH in za čezmejno trgovanje potrebno imeti pravno osebo registrirano v BiH.

Osnovna dejavnost družbe je trgovina z električno energijo v Bosni in Hercegovini. Družba je vpeta v trgovalno mrežo matične družbe HSE d.o.o., ki trguje v kar 19. državah po Evropi. Dodatne informacije na www.hse.si.

Od 1.1.2015 je trg z električno energijo v Bosni in Hercegovini 100 odstotno liberaliziran tako, da lahko vsakdo, tudi gospodinjstva,  prosto izbira svojega dobavitelja elektrike. HSE BH d.o.o. v letošnjem letu ne planira ponujati elektrike manjšim družbam in gospodinjstvom, saj je osredotočenost družbe zaenkrat le na veleprodajnem trgu.

Za dodatne informacije, ponudbe, razpise nas lahko kontaktirate na našem naslovu ali preko telefona oziroma elektronske pošte.

Naslov

HSE Energetsko preduzeće d.o.o.
Alije Isakovića 1
71000 Sarajevo
Bosna in Hercegovina

Kontakti

Telefon: +387 33 266 495
Faks: +387 33 266 496
E-mail: hse.bh@hse.si 

Vodstvo družbe

Zlatko Sahadžić, direktor
Drago Skornšek, prokurist
Oton Korenč, prokurist